ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Εγγραφές στον κύκλο Σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων Β΄ Τάξης Ε.Ν. της 22 Απριλίου 2021

FISTE | Shipping Agency > BLOG > ΚΕΣΕΝ > ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Εγγραφές στον κύκλο Σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων Β΄ Τάξης Ε.Ν. της 22 Απριλίου 2021
fiste post image 3

Λόγω της παρατηρούμενης μειωμένης προσέλευσης προ-εγγεγραμμένων ναυτικών στον Κύκλο Σπουδών Πλοιάρχων Β΄ Τάξης Ε.Ν. που ξεκινά την Πέμπτη 22-04-2021, τυχόν ενδιαφερόμενοι ναυτικοί μπορούν να υποβάλλουν στο ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων αίτηση εγγραφής στον συγκεκριμένο Κύκλο Σπουδών, το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 20-04-2021, είτε αυτοπροσώπως κατόπιν ραντεβούείτε μέσω courier, ώστε να ενταχθούν σε σχετική λίστα αναμονής.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Η σχετική αίτηση εγγραφής, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να φέρει και τογνήσιο της υπογραφής του αιτούντος στην Υπεύθυνη Δήλωση(στη δεύτερη σελίδα).
  • Η Θυρίδα θα παραλαμβάνειτον φάκελο μόνο εφόσον είναι πλήρης[και σε κάθε περίπτωση με επισυναπτόμενο το Πιστοποιητικό (παραπεμπτικό) από την ΔΕΚΝ Δ΄ (2ας Μεραρχίας 18 1ος όροφος)].
  • Οι ενδιαφερόμενοι προς εγγραφή μέσω courier θα πρέπει να έχουν ήδη ενημερώσει την εταιρεία ήτον υπάλληλο courier για τηνπαραλαβή της σχετικής Βεβαίωσης εγγραφής από την Θυρίδα πριν από την αναχώρησή του από το ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων, ώστε το courier να την αποστείλει στον εγγεγραμμένο σπουδαστή.

Στο πλαίσιο καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού από την Γραμματεία του ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων, ειδικά όταν παρατηρείται υπερφόρτωση του ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου (210- 4823853 εσωτ. 811 και 813), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία για ραντεβού και έκτακτες περιπτώσεις και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kesenpl@hcg.gr).

Πηγή: http://kesen.hcg.gr/?p=3130

Post Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest